Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Ara Sınavların
Sonuçları Belli Oldu

 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Ara Sınavların Sonuçlarını öğren. AÖF 2014 Güz dönemi ara sınavların sonuçları açıklandı. 6-7 Aralık 2014 Açıköğretim ara sınavların sonuçlarını sorgula. Açıköğretim ara sınavlar (aöf vize) sonuçlarını öğrenme...

 

6-7 Aralık 2014 hafta sonu yapılan Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara (vize) sınavlarının sonuçları http://aof.anadolu.edu.tr/ web sitesinden açıklandı.

Açıköğretim sınavı sonuçlarını, adaylar TC kimlik numaraları ve AÖF şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilirler. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavları 24-25 Ocak 2015 tarihinde yapılacaktır.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri 23 Şubat - 06 Mart 2015 tarih aralığında yapılacaktır.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi ara sınavlar 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi son (final) sınavları 06-07 Haziran 2015 tarihlerinde olacaktır.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tek ders (sadece tek dersten başarısız olunursa ) sınav tarihi de 12 Haziran 2015 olarak açıklanmıştı.

Açıköğretim Fakülteleri Dönemli -Kredili Sistem Ölçme ve Değerlendirme Kılavuzunu Buradan İndirebilirsiniz...

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk