2015 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı

(2015-YDS İlkbahar Dönemi) Başvuru Tarihleri Belirlendi

 

2015 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı başvurular ne zaman? 2015-YDS İlkbahar Dönemi Başvuru Tarihleri nedir? YDS başvurularında ne gerekir? YDS sınavı başvurularını hangi tarihlerde yapabiliriz? 2015 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2015-YDS) Kılavuzu yayınlandı. 2015-YDS Kılavuzunu indir. 2015-YDS İlkbahar Dönemi kılavuzunu incele...

 

5 Nisan 2015 tarihinde yapılacak olan 2015 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2015-YDS İlkbahar) başvuru tarihleri 12-25 Şubat 2015 olarak açıklandı. Adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır.

Adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Kılavuzda; başvuru, sınav, değerlendirme, sınav sonuçlarının kurumlarca kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

2015 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2015-YDS İlkbahar Dönemi) Başvuru Kılavuzunu İndir... 

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk