Back to Top Anasayfa

2024 YKS Üniversite Tercih Danışmanlığı Hizmeti, Tercih Danışmanlığı Eğitimleri, Adaylar için "Üniversite tercihi nasıl yapılır?" bilgilendirmeleri

8 Haziran 2024 tarihinde 2024-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde 2024-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2024-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) olarak uygulanan 2024 YKS Üniversite sınavının sonuçları merakla beklenmektedir.
Dolayısıyla adaylar için üniversite tercih işlemlerinin nasıl yapılacağı, tercihler yapılırken nelere dikkat edileceği, tercih listelerinin nasıl oluşturulacağı, üniversiteler ve programlar hakkında, kontenjanlar, başarı sıraları ve diğer bilgilerin nasıl derlenip yorumlanacağı önem taşımaktadır.
Bu süreçte, "Genç Tercih" rehberlik servisi olarak sizlere üniversite tercih döneminde "2024 Üniversite Tercih Danışmanlığı Hizmeti" verilecektir.
Aynı zamanda, tercih döneminde, rehber öğretmenler ve tercih danışmanlığı yapacak arkadaşlarımız için de Online eğitimler verilecektir.


2024 YKS Üniversite Tercih Eğitimi
2024 YKS Üniversite YÖS tercihleri hizmeti, yurtdışı üniversiteler için tercihler