Polis Mesleki Eğitim Merkezlerine (POMEM) 6000 Öğrenci Alınacak

POMEM Aday Başvuru, Seçme ve Değerlendirme Sınavı Kılavuzu

 

Polis Mesleki Eğitim Merkezlerine (POMEM) 6000 Öğrenci almı. 16.Dönem POMEM Aday Başvuru, Seçme ve Değerlendirme Sınavı Kılavuzunu incele. Polis Mesleki Eğitim Merkezine başvuru şartları nelerdir? T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı POMEM başvuru kılavuzu. POMEM ne kadar bay-bayan öğrenci alınacak? Polis olmak için gereken özellikler nelerdir?

 

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde çalıştırılmak edilmek üzere Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) öğrenci alımı yapılacağı açıklandı. T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı duyurusunda 4.900 erkek ve 1.100 kadın olmak üzere toplam 6.000 kişilik bir kontenjanın açılacağını belirtti.

Ayrıca T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından "16.DÖNEM POMEM ADAY BAŞVURU, SEÇME ve DEĞERLENDİRME SINAVI KILAVUZU" yayınlandı. Kılavuzla ilgili önemli başlıkları sizin için derledik.

 

POMEM SINAV TAKVİMİ, SINAV TARİHLERİ, SONUÇLARIN İLANI

pomem sınav takvimi, polislik sınavı, polis okulu


 

POMEM KPSS-P3 TABAN PUANI ŞARTLARI

2014 veya 2015 yılları içinde yapılan KPSS lisans puanı P3 puan türünden (65,000) taban puan veya üzerinde puan almış olmak.

Emniyet Teşkilatı Personeli Şehit veya Vazife Malulü Eş ve Çocukları için 2014 veya 2015 yılları içinde yapılan KPSS lisans puanı P3 puan türünden en az (52,000) taban puanı almış olmak.


 

POMEM BAŞVURU ÜCRETİ VE BANKA HESAP NUMARASI

pomem sınav ücreti, banka hesap no, polislik sınavları


 

POMEM İLETİŞİM BİLGİLERİ

POMEM iletişim  bilgileri, polislik sınavı

 

16.DÖNEM POMEM ADAY BAŞVURU, SEÇME ve DEĞERLENDİRME SINAVI [KILAVUZU İNDİR.]

 

 

 

 

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk