KYK Burs ve Öğrenim Kredisi için Başvurular Başladı
Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuru Şartları Nelerdir?

 

T.C. Gençlik Ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları. KYK Burs başvuruları başladı. KYK Öğrenim Kredisi için başvurular başladı. KYK Öğrenim Kredisi kimler alabilir? KYK Bursu kimlere verilir? Kredi ve Yurtlar Kurumu Burs Başvuru Koşulları. Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenim Kredisi Başvuru Şartları. Öğrenim Kredisi nedir ve Öğrenim Kredisine nasıl başvurulur? Burs nedir ve burs için nasıl başvurulur?

 

T.C. Gençlik Ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü web sitesinden yaptığı duyuruda; 2014–2015 öğretim yılı yurt içinde okuyan önlisans / lisans, özel yetenek, master, doktora, ek kontenjan öğrencileri için burs ve öğrenim kredisi başvurusunun;
Başvuru Tarihi:22 ekim 2014 - 09 kasım 2014 (09 kasım 2014 dahil) olarak belirlendiğini açıklamıştır.

Ayrıca yurt dışında yüksek öğrenim gören öğrencilerin burs/kredi başvurusu için başvuru tarihi:22 ekim 2014 - 09 kasım 2014 (09 kasım 2014 dahil)  olarak belirlenmiştir.


Yurt İçi Öğrencileri İçin Başvurular:

2014–2015 öğretim yılı yurt içinde okuyan önlisans / lisans, özel yetenek, master, doktora, ek kontenjan öğrencileri için burs ve öğrenim kredisi başvurusu aşağıdaki linkten yapılabilir;
Türkiye'de Okuyan Öğrenciler İçin Burs ve Öğrenim Kredisi Başvurusunu Yapınız...


 

Yurt Dışı Öğrencileri İçin Başvurular:

2014–2015 Öğretim yılında yurt dışında ön-lisans, lisans, master, doktora düzeyinde yüksek öğrenim görenler, dikey geçiş, yatay geçiş, ara sınıf öğrencileri ile özel yetenek sınavı, ek kontenjanla üniversiteye giren öğrencilerin Başvuru yapacağı bağlantı aşağıda verilmiştir:
Yurt Dışında Okuyan Öğrenciler İçin Burs ve Öğrenim Kredisi Başvurusunu Yapınız...


 

2014 Yılında İlk Defa Kazananlar İçin Başvurular:

2014 yılında ilk defa bir yükseköğrenim kurumuna giren veya girecek, öğrencilerin burs ve/ veya öğrenim kredisi almak için başvurular aşağıdaki linkten yapılabilir:
2014 yılında ilk defa Üniversiteyi Kazananlar için Burs ve Öğrenim Kredisi Başvurusunu Yapınız...



Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk