Özel Okullara Gidecek Öğrencilere Devlet Eğitim-Öğretim Desteği (Teşviği) Tercih Sonuçları Belli Oldu

MEB Eğitim ve Öğretim Desteği Sonucunu Öğren!

 

Özel Okullara Gidecek Öğrencilere Devlet Eğitim-Öğretim Desteği (Teşviği) Tercih Sonuçları. MEB Eğitim ve Öğretim Desteği Sonucunu Öğren! Eğitim ve Öğretim teşviği çıktı mı? MEB Eğitim-Öğretim teşviği sonucunu sorgulama. Özel Okullara Devlet teşviği çıkıp çıkmadığını öğren. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretim Desteği yerleştirme sonucunu öğren. Özel Okul teşviği ne kadar? Kaş kişiye özel okul MEB teşviği çıktı?

 

Özel okullarda öğrenim görecek, özel okullara nakil yaptıran, özel okullara gidecek öğrencilere verilecek eğitim öğretim desteği(teşviği) kapsamında yapılan tercih sonuçları MEB tarafından açıklandı. Öğrenciler MEB’in sitesinden sonuçlara bakabilirler.

MEB Eğitim ve Öğretim Desteğinden, önceki yıllar da dahil edildiğinde, 350.000 öğrencinin faydalanması sağlanacaktır. Farklı eğitim-öğretim seviyeleri için teşvik miktarları, kaç kişinin faydalanacağı, kaç lira verileceği daha önce Milli Eğtim Bakanlığı tarafından açıklanmıştı.

Eğitim ve öğretim desteği verilecek okul türleri, destek tutarları ve destek verilecek öğrenci sayıları aşağıdadır.

  Kurum
Türü
Destek
Tutarı
Öğrenci
Sayıları
1 Okul Öncesi 2.680 TL 20.000
2 İlkokul 3.220 TL 50.000
3 Ortaokul 3.750 TL 50.000
4 Ortaöğretim 3.750 TL 110.000
5 Temel Lise 3.220 TL
TOPLAM 230.000

 

 

 

 

 

 

 

 

MEB'in açıklamasına göre nakil ve kesin kayıt işlemleri de 14-21 Eylül'de yapılacak. Ek yerleştirme sonuçlarının ilanı 22 Eylül'de, ek yerleştirme kayıt işlemleri 22-30 Eylül'de gerçekleştirilecek.

MEB Eğitim ve Öğretim Desteği (Teşviği) Sonucu Sorgulama Ekranı İçin Tıklayınız..

 

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk