ÖSYS-2014 Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

 

Ek Yerleştirme sonuçları açıklandı. Ek yerleştirme 2014 sonuçları belli oldu. 2014 ÖSYS Ek Yerleştirme Sonucunu Öğren. 2014 EkYerleştirme Sonucu Sorgulama. Ek Yerleştirme sonucunda oluşan Tablo 3A önlisans Tablo 3B Önlisans ve Tablo 4 Lisans Programları En Büyük ve En Küçük Puanlar Belli Oldu. Ek Yerleştirme 2014 sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler. 2014 ÖSYS Ek Yerleştirme Taban Puanlar...

 

ÖSYM Başkanlığı tarfından yayınlanan, 2 Ekim 2014 tarihli, "2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması" adlı duyurusunda; 2014-ÖSYS Ek Yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. 2014-ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçları, 2 Ekim 2014 tarihinde saat 21:00'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanmaya başlanacaktır.

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını yukarıda belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 13-15 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Adayların kayıt olmak için, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye 13-15 Ekim 2014 tarihleri arasında, kayıt için gerekli belgeler ile başvurmaları gerekmektedir.

ÖSYS-2014 Ek Yerleştirme Sonucunu Öğren...

 

ÖSYS-2014 Ek Yerleştirme Sonuçlarına Ait Sayısal Bilgiler...

ÖSYS-2014 Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Oluşan Tablo-3A Önlisans Taban Puanlar, Kontenjanlar...

ÖSYS-2014 Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Oluşan Tablo-3B Önlisans Taban Puanlar, Kontenjanlar...

ÖSYS-2014 Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Oluşan Tablo-4 Lisans Taban Puanlar, Kontenjanlar...

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk