2014-YLSY Yurtdışı Lisansüstü Eğitimine Gönderilecek Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Tercihleri Alınmaya Başlandı

 

YLSY 2014 lisansüstü eğitimi için tercihlerin alınması. 2014 YLSY yurtdışı lisansüstü öğrenimi tercihlerin yapılması, 2014 YLSY başvuru ve tercih kılavuzu. 2014 YLSY tercih edilebilecek lisans programları, 2014 YLSY öğrenimi için universiteler. Yurtdışı lisansüstü öğrenimi için kimler başvurabilir? YLSY başvuru şartları ve tercihlerin alınması...

 

ÖSYM, 26 Aralık 2014 tarihli, "2014 Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY): Adaylardan Adına Öğrenim Görülecek Kurum Tercihlerinin Alınması" adlı duyurusunda aşağıdaki hususları belirtmiştir.

Adaylar, adına öğrenim görülecek kurum tercihlerini, 26 Aralık - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yapacaklardır. Bu amaçla hazırlanan 2014-YLSY Kılavuzu, ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanmıştır.

2014 yılında 1416 Sayılı Kanun kapsamında yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri için adaylardan ikinci aşamada adına öğrenim görülecek kurum tercihleri alınacaktır.

2014-YLSY (Yurtdışı Lisansüstü Öğrenimi Öğrenci Seçme ve Yerleştirme) için Tercih Yap...

 

2014-YLSY (Yurtdışı Lisansüstü Öğrenci Seçme ve Yerleştirme) Başvuru ve Tercih Kılavuzu...

2014-YLSY (Yurtdışı Lisansüstü Öğrenci Seçme ve Yerleştirme) Lisans Programları...

2014-YLSY (Yurtdışı Lisansüstü Öğrenci Seçme ve Yerleştirme) Tercih Tablosu...

2014-YLSY (Yurtdışı Lisansüstü Öğrenci Seçme ve Yerleştirme) Üniversiteler...

2014-YLSY için 4'lük Not Sisteminin 100'lük Not Sistemi Karşılığı Tablosu...

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk