2014-2015 YILI KYK (KREDİ VE YURTLAR KURUMU) YURT BAŞVURULARI BAŞLADI

 

2014-2015 KYK başvuruları başları, kredi ve yurtlar kurumu yurt başvurusu, 2014-2015 yurt başvuruları, T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU YURT BAŞVURULARI, 2014–2015 ÖĞRETİM YILINDA YURT İÇİNDE YÜKSEK ÖĞRENİM PROGRAMINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖSYM VEYA ARA SINIF ÖĞRENCİLERİNİN YURT BAŞVURUSU, 2014–2015 ÖĞRETİM YILINDA KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE YÜKSEK ÖĞRENİM PROGRAMINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖSYM VEYA ARA SINIF ÖĞRENCİLERİNİN YURT BAŞVURUSU

 

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE yapılan duyuruda Türkiye'de Yüksek Öğrenim Gören; 2014–2015 Öğretim Yılında Yurt İçinde Yüksek Öğrenim Programına Girmeye Hak Kazanan Ösym veya Ara Sınıf Öğrencilerinin Yurt Başvurusu yapabilecekleri bağlantılar verildi.
2014–2015 ÖĞRETİM YILI TÜRKİYE'DE YÜKSEK ÖĞRENİM ÖSYM VEYA ARA SINIF ÖĞRENCİLERİNİN YURT BAŞVURUSU

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Yüksek Öğrenim Gören; 2014–2015 Öğretim Yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Yüksek Öğrenim Programına Girmeye Hak Kazanan Ösym veya Ara Sınıf Öğrencilerinin Yurt Başvuru linki de aşağıda verilmiştir:
2014–2015 ÖĞRETİM YILINDA KIBRIS'DA (KKTC) YÜKSEK ÖĞRENİM GÖREN ÖSYM VEYA ARA SINIF ÖĞRENCİLERİNİN YURT BAŞVURUSU

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvurularında istenen belgeler, yurtlara giriş ve kayıt koşulları, yurtlarla ilgili bilgi almak için iletişim adresleri, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt bavurularında hangi öğrenciler alınacak, hangi öğrenciler alınmayacak; aile ikamet adreslerine göre hangi büyükşehir ilçelerine öğrenci alınacal, hangilerine alınmayacak bilgileri aşağıdaki bağlantılardan PDF formatında indirebilirsiniz:

KYK Yurt Başvuruları 11 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edecektir.

 

Türkiye'de Yurtlarda Kayıt Koşulları, Yurt Kayıtlarında İstenen Belgeler, KYK İletişim Bilgileri

Kıbrıs'ta Yurtlarda Kayıt Koşulları, Yurt Kayıtlarında İstenen Belgeler, KYK İletişim Bilgileri

KYK Yurtlarına Öğrenci Alımı Yapacak - Alım Yapmayacak İlçeler

Genç Tercih © 2012. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Sitemiz kullanıcılara güncel bilgileri basit ve pratik bir şekilde ve hiç bir koşul getirmeden ve ücret talep etmeden sunmak için hizmet vermektedir. Bu sitede (www.genctercih.com) verilen tüm bilgiler, dokümanlar ve haberlerin azda olsa eksik, yanlış, öznel ve / veya güncel olmama ihtimalleri vardır. Siteyi kullanan herkesin bu durumların farkında olması ve nihai kararlarını verip işlemlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle rica olunur. Kullanıcı ve adayların nihai kararlarında ve işlemlerinde YÖK, ÖSYM, MEB vb. resmi kurumların kaynaklarından ilk elden faydalanmaları ve bilgileri kontrol etmeleri tavsiye olunur. Site doğabilecek yanlış anlamalardan ve yanlışlıklardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Site tüm kullanıcıların bu uyarıları okumuş olduklarını kabul eder.

MEVLANA ÇAKIRAL, televizyon kıskacında çocuk